Lyxig vattenflaska med Ametist


innehåller en Ametist kristall ca 5-7 cm

Ametisten är den mest populära i gruppen kvartskristaller. Den står för balans, beskydd och andlig visdom. Den har en förmåga att lugna kroppens system vilket gör att den har väldigt många användbara egenskaper för vår kropp och vårt sinne. Dess lugnande effekt gör också att den kan lindra huvudvärk och migrän och minska stress.

 Volym: 550 ml


Kristallvatten kan smaka mineralrikt, eftersom mineraler frisätts i vattnet.

Man kan alltid blanda olika fruktskivor till sitt tycke för en mer behaglig smak.

499,00 kr 629,00 kr
priset inkl. moms

Rostfri Kristallinfästning

Har du redan köpt våran vattenflaskan så kan du nu köpa bara kristallerna separat. byt kristall när du vill, byt bara kristallinfästningen så har du snabbt en ny variant. Finns i flera utföranden  

Pris från 228,00 kr

Lyxig vattenflaska med grön Aventurin

innehåller en grön Aventurin 5-7 cm volym 550ml Grön Aventurin är en riktigt lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas I ditt arbete. Kristallvatten kan smaka mineralrikt, eftersom mineraler frisätts i vattnet. Man kan alltid blanda olika fruktskivor till sitt tycke för en mer behaglig smak.

499,00 kr 629,00 kr

Lyxig vattenflaska med Citrin

innehåller en Citrinkristall 5-7 cm volym 550ml  Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje,optimism, I ditt medvetande. den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter. Kristallvatten kan smaka mineralrikt, eftersom mineraler frisätts i vattnet. Man kan alltid blanda olika fruktskivor till sitt tycke för en mer behaglig smak.

499,00 kr 629,00 kr

Lyxig vattenflaska med Tigeröga

innehåller en Tigeröga kristall 5-7 cm volym 550ml Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig Tur och välgång. Kristallvatten kan smaka mineralrikt, eftersom mineraler frisätts i vattnet. Man kan alltid blanda olika fruktskivor till sitt tycke för en mer behaglig smak.  

499,00 kr 629,00 kr

Lyxig vattenflaska Clear quartz

innehåller en bergskristall 5-7 cm Bergkristall ses som den främsta av alla kristaller, då den bland annat hjälper till att stärka övriga kristallers egenskaper när de används tillsammans. Stärker koncentrationsförmågan. Det som gör stenen särskilt speciell är bland annat dess förmåga att transportera bort negativa energier och att lagra positiv. Andra egenskaper som bergkristallen har är att den ger klarhet. Bergkristallen hjälper också till att öka fokus, medvetenhet och kan ge ökad koncentration. Kristallvatten kan smaka mineralrikt, eftersom mineraler frisätts i vattnet. Man kan alltid blanda olika fruktskivor till sitt tycke för en mer behaglig smak.

499,00 kr 629,00 kr

Lyxig vattenflaska med Ametist

innehåller en Ametist kristall ca 5-7 cm Ametisten är den mest populära i gruppen kvartskristaller. Den står för balans, beskydd och andlig visdom. Den har en förmåga att lugna kroppens system vilket gör att den har väldigt många användbara egenskaper för vår kropp och vårt sinne. Dess lugnande effekt gör också att den kan lindra huvudvärk och migrän och minska stress.  Volym: 550 ml Kristallvatten kan smaka mineralrikt, eftersom mineraler frisätts i vattnet. Man kan alltid blanda olika fruktskivor till sitt tycke för en mer behaglig smak.

499,00 kr 629,00 kr

Lyxig vattenflaska med Rosenkvarts

Innehåller en Rosenkvarts kristall ca 5-7 cm   Rosenkvarts kallas kärlekens sten då den står för milda, positiva energier och kärlek i alla former. Den hjälper oss att ge och få kärlek, både när det gäller romantik, kärlek till familjen, vänner men också till vår jord och universum. Den gör det också lättare att känna kärlek till oss själva och att öka vår självkänsla.  Volym: 550 ml Kristallvatten kan smaka mineralrikt, eftersom mineraler frisätts i vattnet. Man kan alltid blanda olika fruktskivor till sitt tycke för en mer behaglig smak.

499,00 kr 629,00 kr