Ljusvård av våra Ekologiska och veganska doftljus 


Bränn ditt ljus i minst 2 timmar vid första användningen för att förhindra att den släcks.
Låt vaxet smälta till kanten av glaset som täcker hela ytan.
Trimma ljusveken före varje användning med 1/4". Detta håller vaxet rent och brinner fint.
Undvik att bränna ditt ljus i mer än 4 timmar åt gången.
Lämna aldrig ditt ljus obevakat.
Håll ditt ljus borta från barn och husdjur.
Placera ljuset på en stabil, värmebeständig yta bort från brandfarliga föremål.
Avbryt användningen när vaxnivån är 5mm.


Njut av ditt ljus!

Moneyflow

Med grön Aventurin kommer den säkerligen att förstärka överflöd i ditt liv. S täll in din avsikt och tänd sedan detta ljus. Moneyflow candle är infunderat med en kraftfull blandning av sandelträ och eucalyptus, toppad med pepparmint, dekorerad med torkade blommor och grön aventurin kristall Använd vår Moneyflow ljus för att hjälpa dig fokusera din energi på att attrahera lycka, affärsmöjligheter, och till och med överflöd av pengar!  ditt bästa ljus för att ge välstånd och tur. Handgjord, 100% eco med sojavaxböna. Brinntid 60h  OBS! vissa avvikelser kan förekomma på dom torkade blommorna beroende på tillgänglighet och säsong.

248,00 kr 349,00 kr

Power and Protection

Detta doftljus ger dig energi, och ny kraft, ljus som gjordes för andlig medvetenhet, och som ger dig en energiboost. Att välja att sitta och släppa negativ energi förbättrar mental klarhet och öppnar upp din intuition. Detta ljus doftar kryddigt och maskulint Olibanum som basnot toppas av sötapelsin och ingefära slutnoter av rosmarin tillsammans med Tigeröga kristallhjärta och Obsidian stenar   Handgjord, 100% eco med sojavaxböna.  Brinntid 60h  OBS! vissa avvikelser kan förekomma på dom torkade blommorna beroende på tillgänglighet och säsong.

248,00 kr 349,00 kr

Powerwoman

Detta ljus gjordes med alla kvinnor i åtanke.  Som ett kvinnoägt företag är jag stolta över att stärka andra kvinnor! Detta ljus har ett budskap för att påminna alla kvinnor om deras kraft, intelligens och skönhet. Detta doftljus är så feminint och med en sensualitet och styrka av både toner av Körsbärsblomma ,agave samt jasminblomma. Infunderad med naturligt torkade jasminblommor, opal hjärta som är en riktig gudinnekristall. Handgjord, 100% eco med sojavaxböna.  Brinntid 60h OBS! vissa avvikelser kan förekomma på dom torkade blommorna beroende på tillgänglighet och säsong.

248,00 kr 349,00 kr

Healing and wellness

Vakna upp till den fräscha och rena doften av en rogivande atmosfär. De översta noterna av gardenia och citronskal väcker dina sinnen samtidigt som, jasmin och Levandel kommer få dig i en harmonisk vibe. Toppad med en trumlad Ametist hjärta och torkad Levandel Perfekta doftljuset när du mediterar eller behöver koppla av.  Med aromaterapifördelar är detta ljus det perfekta tillägget till hemmet.  Du kommer att njuta i timmar efter att ha tänt detta ljus. Handgjord, 100% eco med sojavaxböna.  Brinntid 60h OBS! vissa avvikelser kan förekomma på dom torkade blommorna beroende på tillgänglighet och säsong.

248,00 kr 349,00 kr

Lovespell

En bra gåva till alla som vill få tillbaka en förlorad kärlek, locka en ny kärlek eller helt enkelt behöver lite romantik i sitt liv. Vårt romantiska ljus har utformats med den perfekta blandningen av ingredienser för att du och din omgivning ska känna sig älskade. Underbar blandning av Ros, vanilj, Gardenia samt söt apelsin, toppad med rosenkvarts hjärta och rosenblad. Handgjord, 100% eco med sojavaxböna.  Brinntid 60h OBS! vissa avvikelser kan förekomma på dom torkade blommorna beroende på tillgänglighet och säsong.

248,00 kr 349,00 kr