Gua sha

Gua sha i ansiktet är en effektiv hudvårdsmetod som går djupare. Metoden hjälper lymfsystemet att må bra, minskar svullnaden runt trötta ögon och förhindrar rynkor genom att slappna av musklerna i ansiktet.

Dessutom ökar cirkulationen i huden och det syresatta blodet dras uppåt till ytskikten, som ger näring åt vävnader och hudceller och hudförnyelsen stimuleras.

Ge dig själv några minuters massage i samband med din dagliga hudvårdsrutin två till tre gånger i veckan så får ditt ansikte ett mer strålande utseende. 

Det är en effektiv behandling för åldrande hud och har långvariga resultat och är därför ett utmärkt alternativ till fyllmedel och botox. Istället för att förhindra tecken på åldrande är målet att göra dig till en mer levande och friskare version av dig själv. 

Metoden är också mycket effektiv om du är torr eller slapp i ansiktet, eftersom huden blir mer hydratiserad då dess egna fuktgivande faktorer aktiveras.
Gua sha är också bra för pigmentfläckar, och om du har spänningar i käkmusklerna, vilket orsakar stagnation och förhindrar blodcirkulationen, Gua sha är ett måste.

99,00 kr 149,00 kr
priset inkl. moms